Haber

Bayrampaşa Pazarından Küçükçekmece Sofrasına Yemek Desteği

HAL-DER TİCARETİNDEN KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ GIDA BANKASINA 3,6 TON GIDA BAĞIŞI

HAL-DER TİCARETİNDEN GIDA BANKASINA 3,6 TON MEYVE SEBZE BAĞIŞI YAPILDI

Küçükçekmece Belediyesi’nin kentte dayanışma ve paylaşımı güçlendirmek amacıyla kurduğu Gıda Bankası, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dayanışma ağını her geçen gün büyüten Gıda Bankası, bakkal esnafının desteğiyle toplanan 3,6 ton meyve sebze yardımını düzenlediği toplantıyla kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına ulaştırmaya hazırlanıyor. İstanbul Halciler Derneği ile işbirliği içinde.

Bayrampaşa Çarşısı’nda gerçekleştirilen iş birliği toplantısına; İBB Market Müdürü İsrafil Aydın ve Hal-Der Lideri Numan Dayan, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem ve Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı İlyas Dikici, İBB Tarım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Atalık, İTO Meyve Sebze Komite Başkanı Abdulmuti Baran katıldı.

3,6 ton gıda bağışı toplandı

Toplantıda Küçükçekmece Belediyesi Gıda Bankası yetkilileri, Gıda Bankası faaliyetleri hakkında broşür dağıtarak Bayrampaşa’daki tüm esnafa bilgi verdi. Grupların özverili çalışmaları sonucunda sabah saatlerine kadar 3,6 ton erzak bağış olarak toplandı. Toplantıda bağışların devamlılığının sağlanması için görüşmeler yapıldı.

Başkan Kemal Çebi: Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz

Küçükçekmece’de daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Dayanışma ve dayanışmanın bir arada olduğu tek banka olarak nitelendirdiğim Gıda Bankası aracılığıyla kurduğumuz dayanışma ağını yaygınlaştırıp güçlendirmek istiyoruz. aşk geçidi Hemşehrilerimizin dertlerine dert olan bir ekiple çalışıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz projelerini üretirken ve hizmet sunarken vatandaşlarımızın memnuniyetini gözetmektedir. Küçükçekmece’de insanların yüzü gülsün istiyorum, sorunlarını birlikte çözelim, dayanışma içinde birlikte çalışalım, şehrin ruhunu yansıtalım istiyorum. Bu anlamda ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gıda Bankası’na yapılan tüm bağışlar kesinlikle resmi yönetmelik ve yönetmeliklere uygun olarak yapılır. Bizlere destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu